Vinn biljetter till Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är en av världens tre största inomhustävlingar för ridsport, och den 24-28 april är det återigen dags för eliten att samlas i Göteborg. I år står Gothenburg Horse Show för första gången värd för världscupfinalerna i både hoppning och dressyr och vi kan förvänta oss extra spänning under helgen. Under årens lopp har nästan 2,5 miljoner stora och små hästälskare besökt evenemanget och fått ett riktigt minne för livet. Nu har 6 st personer chansen att vinna 2 st exklusiva VIP-biljetter per person till Gothenburg Horse Show. VIP-biljetterna ger dig och en vän bl a plats på VIP-läktaren samt en guidad och helt unik rundvandring i stallarna. Svara på fem snabba frågor så är du med och tävlar.

Lycka till!

Vinn exklusiva
VIP-biljetter
till Gothenburg
Horse Show

Starta Tävlingen
StängX

Villkor

VIP-biljetterna med rundvandringen i stallet är unika och går inte att köpa. Uppskattat värde av vinsten är ca 2400 kr/person vilket inkluderar inträde och plats på VIP-läktaren samt en guidad rundvandring i stallarna. Dessutom ingår middag och tillgång till VIP-baren med kaffe, godis, efterrätter, frukt, vin och annan dryck. Totalt utser vi 6 st vinnare som får två VIP-biljetter var. 3 st vinnare är välkomna torsdagen den 26 april från kl 10.00 och 3 st vinnare är välkomna fredagen den 27 från kl 18.00.

Vinnarna utses av en jury bestående av Jenny Hedborn och Markus Pettersson på GP. Juryns beslut kan inte överklagas. Tävla senast den 24 mars 2013. Vinnarna presenteras här på gp.se/lasvardet den 27 mars. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna

Tack

för att du var
med och tävlade.

Vinnarna presenteras
här på gp.se/lasvardet
27 mars.

Inte helt nöjd? Försök igen.
Är du nöjd med ditt resultat? Fyll då i dina uppgifter och skriv en motivering på max 25 ord till varför just du ska vinna biljetterna. Du är sedan med och tävlar om två exklusiva VIP-biljetter till Gothenburg Horse Show.
tävlingsvillkoren
Skicka